Du kan finde mig hos Lullu`s tattoo i Helsingør midtby.
Der er du altid velkommen til at kigge forbi, og få en uforpligtende samtale, du skal blot spørge efter Thomas.
Ellers er du velkommen til at ringe til mig på 
tlf.: 26 79 27 27. 
Telefonen vil blive besvaret i det omfang jeg har tid. Svares telefonen ikke, smider du mig bare en SMS og så vil jeg vende tilbage til dig inden 
for 24 timer.

Såfremt du har brug for at komme med referencer vedr. ønsker til din nye tattoo, er du velkommen til at maile mig billeder og ideer. Forsøg venligst at formuler dig grundigt og kort.
Mail: thomas@tattoothomas.dk 

Når du booker en tid, sker det altid i shoppen, og der betales et depositum på kr. 500,- som fratrækkes den endelig pris.
( 50 % ved priser under dette beløb )
Depositum refunderes kun, såfremt du melder afbud mindst 24 timer før den aftalte tid.

Husk på, at der ikke findes dumme spørgsmål i denne branche, kun dumme svar.
Dette betyder, at du altid er velkommen til at kigge forbi shoppen, og få svar på alle dine spørgsmål som vedrører tatovering.

Du vil altid blive modtaget med et smil og venlighed.
Hvis du vælger mig som din tatovør, svarer jeg også gerne på spørgsmål vedrørende materialer og teknikker, jeg mener nemlig at mine kunder har ret til at vide alt.
Dog diskuterer jeg ikke mine materialer og teknikker med udenforstående nysgerrige individer som søger svar på dette, til brug af hjemme tatovering.

Under fanen Materialer kan du få stillet tilfredshed på de fleste af dine svar vedr. dette emne.

Jeg diskuterer ikke priser via mail eller tlf. Dette foregår i shoppen face to face, og jeg gives ikke faste priser på en tattoo, da akkord arbejde i denne branche, stort set altid fører til et dårligt og forhastet resultat.

Jeg tilbyder et forventet pris overslag, men du skal altid tage højde for, at dette stort set aldrig holder.

Jeg har gennem mit relativt lange liv, fundet ud af og bittert erfaret, at jeg er enormt dårlig til at spå,Og holder mig derfor langt fra dette.